Ta språnget in i framtiden, ett steg i taget

Nya höga krav från den kommande generationen och myndigheter påverkar försäkringsbolagen. Vi på Tieto förstår utmaningarna och vi tillsammans kan skapa framtidens framgångsrika försäkringsbolag. Ta ett språng in i framtiden med modern IT, ett steg i taget.

Bli ett framgångsrikt försäkringsbolag

En ny generation är på frammarsch och deras krav är annorlunda. De utmanar väl inarbetade strukturer. Kraven ökar på tillgänglighet, nya handelsplatser växer fram, kundlojaliteten minskar och det mesta skall ske på kundens egna villkor. En helt ny spelplan öppnar sig.

Förbered dig

Hur ska då försäkringsbolagen möta utmaningarna och vinna matchen? Många företag inom försäkringsbranschen funderar på vad IT kan göra för just dem. Och det med rätta - med IT når ni konkurrensfördelar, nya intäktsströmmar och sänker kostnader. Men det är dyrt att byta ut all IT för att möta det nya, vi säger att du bör ta en del i taget. Byt inte ut spelare som fungerar, lägg till en som ni behöver.

Vinn med Tieto

Vi påstår inte att vi är bäst på försäkring. På Tieto påstår vi att vi förstår era utmaningar och att vi tillsammans kan skapa framtidens framgångsrika försäkringsbolag. Vi hjälper dig att ta tillvara på allt bra och hjälper dig att bli ännu bättre.Vi tar totalansvar för förändringar, en del i taget, utan att det påverkar er dagliga verksamhet.

  • Möt dina kunder där de befinner sig, i rätt tid på rätt plats genom det digital kundmötet.
  • Med rätt verktyg effektiviserar du dina processer samtidigt som du ökar din kundnöjdhet.
  • Modernisera din IT utan att tappa fart.

Vill även du bli framtidens försäkringsbolag?
Ta kontakt med oss på Tieto.

Share