Hantera och distribuera medieinnehåll med våra Asset Management-lösningar

Dagens mediekonsumenter ställer höga krav på tillgång till kvalitativt innehåll oavsett var de befinner sig. Utbudet är stort och sociala nätverk påverkar vad din kund väljer att konsumera. Våra lösningar för hantering och distribution av medieinnehåll sänker dina kostnader samtidigt som de möjliggör snabba förändringar i innehållet.

Samtidigt har de starka åsikter om vad de kan tänka sig betala för och vad som ska vara gratis. Något som i kombination med det rådande ekonomiska läget i många länder bidragit till ökad konkurrens om tittare och intäkter.

För att tillfredsställa konsumentens krav behöver företag inom mediebranschen en effektiv flerkanalig produktions- och distributionsmodell samt nära samarbete med producenter av medieinnehåll så information kan tas fram i nya former till olika kanaler och målgrupper dynamiskt.  

Med våra lösningar för hantering och distribution av medieinnehåll sänker du kostnaderna för bearbetning och distribution samtidigt som de möjliggör snabba förändringar i innehållet.

Asset Management gör framtiden i mediebranschen mer lönsam. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Share