20 Mar Start 09:00
-
21 Mar Slut 12:15

Sourcingdagarna 2018

Nalen, Regeringsgatan 74
111 39 Stockholm
Sweden

Ny bok släpps på Sourcingdagarna – IT sourcing i offentligt sektor

För sju år sedan gav Nils Knutsson och Ulf Nygren ut rapporten ”IT-sourcing i offentlig sektor” i samarbete med Institutet för informationsteknologi (IFI).  Rapporten beskrev dåvarande läge avseende IT-sourcing i den offentliga IT-världen och hur aktuella marknadstrender såg ut. Den väckte stort intresse redan då och en uppdaterad version har många gånger efterfrågats. Den 20 mars släpps en ny och uppdaterad utgåva, denna gång i bokform.

”En historisk översikt, faktasamling och praktisk, erfarenhetsbaserad metodik för sourcing av IT inom offentlig sektor. Den nya versionen av denna klassiker är kalibrerad för det senaste decenniets omvälvande teknologiska genombrott och förändringar. Ett måste för ett seriöst sourcingarbete i ett 2020-perspektiv.” Björn-Erik Willoch Senior Advisor på Cordial

Boken lanseras i samband konferensen Sourcingdagarna som arrangeras av IFI den 20-21 mars på Nalen i Stockholm. Den 20 mars kommer den första konferensdagen avslutas med ett författarsamtal då Ulf Nygren och Nils Knutsson delar med sig av sina reflektioner. Efter det bjuds det på mingel och boksignering. Det finns möjlighet att intervjua författarna i samband med boksläppet eller vid annan avtalad tid.

Tid:

  • Dag 1: 09.00-16.00 (mingel 16.00-18.00)
  • Dag 2: 09.00-12.15

Plats: Nalen, Regeringsgatan 74, 111 39 Stockholm. Hitta hit! 

Den 20-21 mars hälsar vi välkomna till den nionde upplagan av konferensen Sourcingdagarna, den viktigaste mötesplatsen för dig som arbetar med sourcing. I takt med att IT blir en alltmer affärskritisk funktion blir det ännu viktigare att ha en fungerande sourcingstrategi på plats. Du behöver fatta välinformerade beslut kring vilka delar av IT-verksamheten som är bäst att behålla inhouse och när externa leverantörer kan vara rätt väg för att driva digitalisering och innovation.

Läs mer!

Sourcingdagarna 2018

 

Share