Möt våra anställda

Lär känna dina framtida kollegor och hör hur de arbetar för skapa värde för våra kunder.

Liva Lager
Project Manager

Jag jobbar på Tieto och vi gör i stort sett allt man kan tänka sig som rör IT. Nej – jag är inte utvecklare, men jag jobbar i tätt samarbete med en av våra kunder för att hjälpa dem att utvecklas ur ett IT-perspektiv.

 

Mikael Jupiter
Ansvarar för infrastruktur och projektledning

Tieto hjälper sina kunder att utveckla både deras IT-verksamhet men även deras affärer. Vi är mitt uppe i den största omvandlingen i IT-historien – vi rör oss från den traditionella IT-verksamheten till moln- och värdebaserade tjänster. Och Tieto leder den processen.

Christian Andersson 
Offering Manager

I dagens värld är förändring den enda konstanten. Jag älskar förändring och att driva den är mitt största mål och utmaning. Jag försöker sätta mig i utmanade situationer som behöver förändring och driver denna för att förbättra flöden. Vad betyder det? Jo i stort sett vad som helst, men alltid i en konstruktiv miljö med fantastiska människor! Läs mer om Christians jobbvardag på Tieto Employee Blog.
 

Metin Asqari
Oracle Presale and consultant

Tieto handlar om att tillhandahålla rätt teknologi och kompetens för att möta kundens behov och efterfråga så att vi kan bli innovatörerna av morgondagens affärsutmaningar. Mitt jobb går ut på att förstå kundbehov och erbjuda innovativa lösningar inom Oracles tjänsteområde.

 

Mårten Persson
Software Developer

Du använder säkert din mobil varje dag. Den ska alltid fungera och ha så snabb internetuppkoppling som möjligt. Mitt jobb som konsult för en världsledande telekommunikationsleverantör är att utveckla något som överträffar dina förväntningar och gör din dagliga kommunikation enklare.

 

Charlotte Levert
Head of HR Sweden

Tieto förstår att grunden till framgång ligger hos varje individ och att vi alla bidrar till att se till att vi är en bra business partner. Vi investerar i våra medarbetare. Jag träffar passionerade människor varje dag på jobbet och det inspirerar mig!

Share