Börja arbeta hos oss

Vi rekryterar!

Tieto genomgår en transformation för att kunna leverera ett ännu bättre värde till våra kunder. För att lyckas med vår förändring står Tieto inför en tillväxtperiod och behöver förstärka sin svenska organisation med duktiga och förändringsvilliga medarbetare som vill vara med och bygga det nya Tieto.

Vi annonserar samtliga pågående rekryteringar på karriärssidan och rekryterar löpande till tjänster över hela Sverige. Just nu söker vi projektledare, arkitekter, säljare, affärsutvecklare och affärs- och industrikonsulter.

I Sverige rekryteras nya medarbetare av våra chefer med stöd av HR, men även med hjälp av externa rekryteringspartners. Rekryteringsprocessen varierar beroende på vad det är för tjänst som ska tillsättas. På Tieto är det inte bara vi som väljer slutkandidaten, vi vill också att kandidaten ska välja oss. Därför består våra processer ofta av flera intervjuer för att du ska får träffa ett antal framtida kollegor och få en känsla av hur det är att arbeta hos oss. Ibland använder vi oss av olika tester för att säkerställa att kandidater har en viss kompetens eller att man är en bra match personlighetsmässigt. I samtliga rekryteringar genomför vi bakgrundskontroller. 

På Tieto arbetar vi aktivt för att främja jämlikhet i fråga om kön, ålder och etnisk bakgrund. När vi rekryterar följer vi samma principer. Läs gärna mer om vårt företagsansvar Corporate Responsibility.

Share

Kontakt

Har du frågor om rekrytering? Hör gärna av dig till oss.
+46104810000
recruitmentsweden@tieto.com
Är du student och vill komma i kontakt med oss?
studentinfo@tieto.com
Visste du att...

… vårt nya moderna svenska datacenter ligger långt ner i ett bergrum och har säkerhet i världsklass?

Fakta om Tieto