Hur garanterar vi framgång?

Vi värnar om framtidens talanger

Är du student eller young professional? På Tieto erbjuder vi många möjligheter för olika typer av uppdrag – från exjobb till fasta anställningar.

Ett exempel är de omfattande traineeprogram som vi erbjuder till unga experter som nyligen avslutat en högre universitetsutbildning. Ett tiotal juniorer rekryteras varje år till fasta anställningar som projektledare, analytiker, programutvecklare, teknikexperter och säljchefer.

Alla trainees genomgår ett introduktionsprogram för att få en helhetsbild av Tieto samt värdefulla kunskaper om vår verksamhet. Varje programmedlem  tilldelas en namngiven mentor som erbjuder stöd. Tillsammans bygger de upp ett värdefullt nätverk som de kan dra nytta av i framtiden. Liknande program finns även i andra länder.

Talangprogram för young professionals

För redan anställda unga talanger har vi ett utvecklingsprogram - Greenhouse. Programmet är ett långsiktigt utvecklingsprogram som är avsett särskilt för unga med stor potential att bli framtida ledare och chefer. Syftet med programmet är att ge de anställda möjlighet att förstå och se sina egna färdigheter för att leda andra medarbetare. 

Titta närmare på programmet och möt deltagarna över hela världen!

Trainees

 

Share

Kontakt

Är du student och vill komma i kontakt med oss?
studentinfo@tieto.com