Papperslösa styrelsemöten med Public 360° hos Sollentunahem

Digitaliseringen med stöd av Tietos dokument- och ärendehanteringssystem Public 360° lyfter styrelsearbetet hos Sollentunahem. Fastighetsbolaget Sollentunahem har idag helt papperslösa styrelsemöten. Digitaliseringen har inneburit ökad effektivitet, snabbare hantering och förbättrad arbetsmiljö.
finger_with_tablet.jpg

Istället för att varje år skicka ut cirka 10 000 tunga A4-papper med handlingar görs agendan och möteshandlingarna tillgängliga med hjälp av Public 360° app eMeetings. Och styrelsen tar upp mötesdokumenten direkt via sina iPads. Inga fysiska papper hanteras.

Nu sker allt digitalt med hjälp av Public 360°. Ett tillvägagångssätt som helt har ändrat Sollentunahems rutiner för styrelsehandlingar.

’’Vårt arbetssätt har blivit effektivare. Det är lättare att uppdatera styrelsehandlingarna och vi har mer tid att finputsa och göra handpåläggning än tidigare. Och om vi behöver ändra något så har samtliga i styrelsen uppdateringen i sina plattor några minuter senare’’, berättar Lena Messing, VD-assistent på Sollentunahem.

’’Flera i styrelsen har berömt systemet och önskar de hade det i andra styrelser de sitter i’’, avslutar Lena.

Sollentunahem

Sollentunahem är ett fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar cirka 6 000 hyreslägenheter och cirka 400 kommersiella lokaler inom Sollentuna kommun. www.sollentunahem.se

Läs mer om Public 360° lösningen

Share