Så fungerar den snabbaste molnservern

Med Tieto Cloud Server kan du enkelt och snabbt öka eller minska molnets kapacitet med ett par knapptryck. Du sparar inte bara tid och pengar, du kan dessutom öka verksamhetens kapacitet och produktivitet med vår molnserver.

– Tieto Cloud Server löser många problem för kunderna. Administrationen och konfigurationen av en serverlösning är ofta väldigt komplex och tidskrävande. Att beställa ny eller konfigurera serverkapacitet kan vara en omständlig process som tar timmar eller till och med dagar. Med Tieto Cloud Server går det på några minuter och i princip vem som helst kan göra det, säger Jimi Inge, produktchef på Tieto.

Anpassad för optimal kapacitet

Tieto Cloud Server är resultatet av många års utvecklingsarbete med rigorösa tester, användar- och kundundersökningar. Kunderna upplever att de inte bara sparar tid och pengar, utan även ökar verksamhetens effektivitet och produktivitet med den nya tjänsten.

– Vi har fått ett stort gensvar för tjänsten hos våra kunder och många har tagit klivet in i molnet. Bland annat uppskattar de självserviceportalen där användarna snabbt och enkelt kan aktivera och konfigurera servrarnas kapacitet. Nu behöver till exempel medarbetarna på marknadsavdelningen inte längre gå omvägen via IT-avdelningen för att få mer serverkapacitet, de kan enkelt ordna det själva. Det ger dem möjlighet att till exempel starta en marknadsföringskampanj som kräver en dedikerad server med hög kapacitet inom loppet av någon minut.

Den kraftfulla, snabba och enkla administrationen innebär att kunderna aldrig behöver betala för mer kapacitet än de använder för stunden. Prisbilden är också mycket tydlig.

– Vi har byggt tjänsten tillsammans med våra kunder. Därför har stor vikt lagts vid att göra det enkelt att inte bara hantera kapacitet utan även att beräkna och kontrollera kostnader samt styra debiteringsintervall och fakturering.

Lätt och säker att integrera

Tieto Cloud Server kan integreras i vilken applikations- och nätverksmiljö samt för hur många användare som helst.

– Tjänsten erbjuder branschledande säkerhet och är enkel att integrera i heterogena miljöer och med olika applikationer. Kapaciteten kan också skräddarsys för nätverkets varierande behov och trafikmängd så att varje nod alltid erbjuds optimal serverkraft. Under nästa år kommer vi bland annat att förbättra den mobila tillgängligheten så att användarna kan arbeta effektivt oberoende av plats och klient.

Läs mer om Tieto Cloud Server.

Dela:

Kontakt

Jimi Inge
Director of Risk & Compliance
+46702559773
jimi.inge@tieto.com

Läs mer om vad molnet kan göra för dig
Ladda helt kostnadsfritt ner Tietos whitepaper om molnlösningar (cloud solutions), fyll bara i din e-postadress i formuläret så får du det på nolltid.