Tieto och Sollentuna förlänger driftavtal

TIETO ABP MEDDELANDE 29 juni 2012 KL 13.45

Sollentuna kommun har utlöst den första förlängningsoptionen om tre år i det avtal som ingicks med Tieto i februari 2010. Ordervärdet för de kommande tre åren uppgår till cirka 75 miljoner kronor. Avtalet, som kan förlängas i ytterligare tre år, gäller drifttjänster, supporttjänster via en Service Desk samt konsulttjänster.

- Vår affär med Sollentuna är ett led i den stora satsning vi gjort för att bli en attraktiv driftpartner till kommuner. Jag är därför glad och stolt att vi fått förnyat förtroende att i ytterligare tre år få svara för driftleveranser till Sollentuna kommun, säger Mats Brandt, affärsansvarig för offentlig sektor i Sverige.

- Ja, vi förlänger avtalet som vi haft med Tieto i tre år och siktar på att utveckla vårt samarbete ytterligare framöver säger, Britta Sandblom, CIO i Sollentuna kommun.

- Sollentuna kommun är en modern och framåt kommun och vi kommer nu att fortsätta satsningen på att höja Sollentunas servicenivåer och IT-stödet i de tjänster vi levererar, säger Mats Brandt.

För ytterligare information, kontakta;
Mats Brandt, Vice President, Healthcare & Welfare, Government & Public, Tieto, Mobil: +46 70 530 33 25, E-mail: mats.brandt(at)tieto.com

TIETO ABP

DISTRIBUTION
Centrala media

Tieto är det ledande IT-tjänstföretaget i norra Europa och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster. Våra specialiserade IT-lösningar och -tjänster ger, tillsammans med en stark plattform av tekniska lösningar, en konkret affärsnytta för våra lokala och globala kunder. Vi arbetar nära våra kunder, förstår deras unika behov och är en betrodd partner i transformationer. Med cirka 18 000 specialister är vårt mål att bli en ledande integratör av tjänster och därmed skapa den bästa tjänsteupplevelsen med IT. www.tieto.com

Publiceringsdatum: 
29 Juni 2012
Share