Omfattande Microsoft-relaterad kompetens

Microsoft väljer regelbundet Tieto för att delta i sina Technology Adaption Programs (TAP) och Rapid Deployment Programs (RDP) för ny teknik. Det här säkerställer att vi är en partner att räkna med, även när det gäller projekt med mycket innovativa aspekter.

Skapa bättre företag

Tietos och Microsofts kompetens bygger på tydlig kvalitet i ett smidigt samarbete och ett förhållningssätt med fokus på framtiden. Det framgångsrika partnersamarbetet garanterar att du som kund får inbyggd flexibilitet som garanterar innovativa lösningar med högsta möjliga kvalitetssäkring.

Att alltid vara steget före

Tieto är ständigt delaktiga i de implementerings-, driftsättnings- och samarbetsprogram som omger Microsofts framväxande teknik. Målet är att föra vidare dessa ledande lösningar till dig så att du kan fortsätta att ligga i täten.

Högt certifierade, med hög kompetens

Tieto har det största antalet guldcertifikat i Norden. Sådana betrodda och certifierade tjänster erbjuder oöverträffad effektivitet, tillförlitlighet och garanterar låga kostnader med minimal risk.

Vi använder oss av klassledande maskinvara och programvara för att säkerställa en effektiv verksamhet genom kostnadseffektivitet, virtualisering och automatisering. Framtidens teknik idag, utformad för att omvandla din verksamhet i morgon.

Gå över till molnet i din egen takt

Våra tjänster är anpassade så du kan använda det moln som bäst passar ditt företags behov. Detta stöds naturligtvis av en hybridlösning för privata och offentliga moln i äldre IT-system. Offentligt moln, privat moln eller en kombination av båda – du väljer.

Microsoft väljer regelbundet Tieto för att delta i sina Technology Adaption Programs och Rapid Deployment Programs för ny teknik.

Den certifierade kompetensen talar för sig själv:

 

 
Share