Affärs- och IT-transformation

Att utveckla en innovativ IT-miljö och samtidigt kunna hantera komplexa IT-arv är något många IT-organisationer upplever som en utmaning. Genom att göra din IT-miljö säkrad och redo för framtiden kan du möta dina affärsmål och öka hastigheten på er tillväxt.

Mer värde för pengarna, skalekonomi, globalisering och omvälvande teknologier. Världen förändras drastiskt, liksom affärsverksamheten. Teknologin möjliggör och är en drivkraft bakom affärstransformation.

Big data, Cloud, Social och Mobilitet omdefinierar konkurrensbilden, vilket skapar nya affärsmodeller, värdekedjor och det revolutionerar sättet vi engagerar oss med kunder och partners.

Vi hjälper dig att transformera din verksamhet. Vi frigör kapital genom att kapa kostnaderna för operativ IT. Vi transformerar din IT-miljö så att den är redo och säkrad för framtiden. Vi omformar din affärsverksamhet och använder IT för att driva och möjliggöra en förändring i affären. Tieto är din partner när det gäller att transformera människor, processer och teknologier för att uppnå ett hållbart affärsvärde.

 

 
 
 
Share