Applikationstjänster

Modernisera applikationer för den digitala världen. End to end-applikationstjänster möjliggör tillväxt, effektivitet och framtida omvälvningar. Ett orkestrerat applikationslandskap som blickar mot framtiden säkerställer rätt fokus på applikationer för att bygga, optimera och sedan skörda frukterna. Utveckling och hantering av applikationer frigör tid och pengar från äldre system som kan investeras i nya digitala lösningar med snabba lanseringscykler.

 

tieto-ms-img-application_services_548.jpg

 

Beteende- och teknologiförändringar skapar ett skifte inom konkurrenskapaciteter och nyckeldifferentiatorer. Nu behöver du experimentera med nya teknologier och tjänster samtidigt som du säkrar din nuvarande verksamhet. Frågan är hur man ska frigöra mänskliga resurser för utveckling och samtidigt skära ned på underhållskostnader för sina äldre system.

Tietos 45-åriga erfarenhet av att frigöra kostnader och människor från äldre system ger dig industrialiserade IT-lösningar som säkerställer kontinuitet och produktivitet. Kompetenser och intellektuell egendom kombinerat med DevOps, partner och kundupplevelsehantering för att skapa den bästa nordiska partnern för applikationsmodernisering.

 

  • Erfarenhet av att frigöra kostnader och människor från äldre system

  • Industrialiserad för företags kontinuitet och produktivitet

  • Kompetenser och intellektuell egendom

  • DevOps, partner och kundupplevelsehantering för att skapa den bästa nordiska partnern för applikationsantering

Share