Ett nordiskt företag för nordiska SAP-kunder

Lokal närvaro och global förmåga
Tieto tillhandahåller tjänster för hela SAP-livscykeln. Vi drivs av att arbeta i brytpunkten mellan teknologi och utveckling av nya affärer och verksamheter. Förutom ett starkt nordiskt fokus erbjuder vi en global leveransmodell med erfarna konsulter som arbetar tillsammans sömlöst för våra kunder. Förnärvarande hanterar vi mer än 600 SAP-system åt ett starkt växande antal globala kunder. 

Komplett utbud av SAP-tjänster
Tieto kan erbjuda innovativa SAP-lösningar med tjänster för hela livscykeln, allt ifrån konsulttjänster, implementation och uppgraderingar till managed services och outsourcing. Baserat på vårt nordiska arv och värderingar har vi byggt en global leveranskapacitet inom SAP-området med en stark lokal närvaro och leveranscenter i bl a Indien och Tjeckien.

Med ca 800 SAP-konsulter, tillgång till de senaste verktygen och acceleratorerna för S/4HANA är Tieto en stark partner för att lotsa dig in i framtiden. Tillsammans med våra erbjudanden inom SAP Dynamic Landscape och skalbara cloud-lösningar är Tieto en helhetsleverantör inom SAP-området.

tieto_sap_certificate.png

 

 
Share

Kontakt

Johan Tjernberg
Head of SAP Service Area, Sweden
+46709992023
Tieto med i Gartners Magic Quadrant-rapport över SAP-tjänsteleverantörer EMEA