Vad kan mobilitet göra för dig?

Vi har verkligen anammat den mobila revolutionen i våra privata liv, titta bara på aktiviteten i tunnelbanan på morgonen när vi är på väg till jobbet. Men väl där så har mobilitet mest handlat om tillgången till din e-post och kalender. Allt fler företag och organisationer ser värdet och potentialen med mobilitet och är lika exalterade som oss kring möjligheterna.

 

Mobilitet är affärskritiskt

Mobilitet innebär spännande möjligheter att interagera med kunder, partners och leverantörer, förse anställda med tillgång till information och tjänster när de behöver det som mest och koppla saker till din affärsverksamhet. Mobilitet kommer att vara en viktig möjliggörare till differentiering mot konkurrensen. Företag och organisationer som tar till sig möjligheterna med mobilitet kommer se fördelar utöver förbättringar i effektivitet och produktivitet. Mobilitet kommer att transformera affärsmodeller, tjänsteupplevelser, intäktsmodeller – hela industrilogiker. Mobilitet måste omdefinieras till affärskritiskt, för det kommer att förändra hur vi bedriver vår verksamhet och affär på väldigt fundamentala sätt.

Välkommen till Tieto Enterprise Mobility

Sedan mobilitet kom in i våra liv så har Tieto assisterat Nordiska och globala företag att fånga affärsvärden genom mobil tjänsteutveckling, över de flesta industrivertikaler. Vi är redo att identifiera och utforska möjligheter tillsammans med dig i din affärsverksamhet, accelererat av vår affärsprocesskompetens i utvalda industrivertikaler.

Vad vi erbjuer är unikt. Förmågan att rådge dig i två dimensioner, från den första initiala idéen över hela tjänstens livscykel, men även i andra dimensionen med att integrera tjänsten med komplexa affärskritiska affärssystem. Med stöd av partnerskap med huvudaktörer som SAP, Microsoft, Oracle, IBM och bredden från att vara Nordens största IT-konsult så har vi kompetensen och förmågan att agera rådgivare och stötta dig kring alla val av teknologi  - inklusive komplexa IT-transformationsprojekt. Vi vet hur vi kan få mobilitet att fungera för dig.

Låt oss starta denna resa tillsammans

Så hur tar du tillvara på potentialen med mobila tjänster? Teknologin är viktig och spännande, men det är tjänsterna som adderar värde till din verksamhet. Kontakta oss för att tillsammans hitta möjligheterna i din industri och ta dessa till marknaden:

  • Finansiella tjänster - Antti Seppala & Eric Kalmelid
  • Offentlig sektor, hälsa och välfärd - Jouni Laine & Jim Sundqvist
  • Tillverkning & Skogsindustrin: Peter Lake & Jaani Hömmö
  • Handel & Logistik - Sampo Lehtiniemi & Tor Adamsson
  • Telekom & Media - Peter Lake & Ville Virtanen
  • Energi - Jim Sundqvist & Sampo Lehtiniemi

[förnamn.efternamn @tieto.com]

Share