Tieto Dynamic Landscape för databaser – drivs av Oracle SuperCluster

– drivs av Oracle SuperCluster. För dagens företag är pålitliga, skalbara och mer kostnadseffektiva databaser avgörande. Mängden verksamhetskritisk data växer för varje dag och för att kunna hantera och analysera alla dessa data och få affärsfördelar från dem behöver du tänka om för att göra detta på bästa sätt.

Hittills har företag fokuserat på att investera stort i sina databaslösningar för att dra nytta av de data som samlats in i realtid – ett grundläggande krav i dagens bransch som ”alltid är på”. Investeringar i hårdvara, höga licensavgifter, långsam initiering och rigid skalbarhet har blivit uppenbara utmaningar. Storskaliga inhouse-databaser och många av de delade databaserna är både komplexa och kostsamma att driva.

Nu har du möjlighet att ändra på det. 

Tieto Dynamic Landscape för databaser är en skalbar privata molnet-lösning för dina verksamhetskritiska databasmiljöer, baserad på Oracle-optimerad teknologi. Tjänsten levereras från Tietos datacenter i Norden och erbjuder omedelbar skalbarhet för att passa dina dagliga behov.

Tieto Dynamic Landscape

Klicka för att se viktiga funktioner i tjänsten. 

Branschnyhet – licenser som en tjänst

Hantering och kostnad för licenser är en stor huvudvärk för de som ansvarar för underhåll av företags databaser. Med Tieto Dynamic Landscape behöver du aldrig oroa dig över licenser. Du kan använda licenserna som ett tjänstepaket från Tieto, använda dina egna licenser, eller ”mixa och matcha” dessa två alternativ beroende på dina nuvarande avtal.

Detta minskar dina utgifter för licenser med upp till 50 procent.

Unika fördelar för ditt företag

Tieto Dynamic Landscape är unik för den nordiska marknaden – den är den enda privata moln-lösningen som använder Oracle-drivna system från nordiska datacenter. Utformad i samarbete med Oracle är detta den enda av Oracles molnlösningar där du kan få hanteringslicenser för hela plattformen från leverantören. Detta ger dig möjlighet att bygga en centraliserad och konsoliderad hanteringsplattform som sänker leveranskostnader, genomdriver standardisering, ökar automatisering och förbättrar tjänstekvalitet.

Eftersom Tieto Dynamic Landscape är en molnbaserad löning får du hög tillgänglighet till en blygsam kostnad, skalbarhet för anpassning till förändringar inom några timmar, snabbare återställnings- och återhämtningstider samt säkerhetsmöjligheter av absolut toppklass utformade för molnet. Ditt avtal innehåller automatiskt garantin att din databas alltid körs på den senaste tekniken. 

Licensoptimering, lagringskapacitetskrav minskade med 30 procent, säkerhetsuppdatering inkluderat i avtalet, hög grad av automatisering, de olika servicenivåerna och betala för det du använder-modellen som gör att du kan skifta från Capex till Opex – alla samarbetar för att ge så mycket som 50 lägre TCO för din databas.

TCO reduction

Om du är intresserad av att flytta dina Oracle-databaser till molnet och halvera dina kostnader, läs mer om Tieto Dynamic Landscape och kontakta oss.

--

 
Share

Kontakt

Hanna Leino
Product manager
+358207253104
hanna.leino@tieto.com