Oracles programtjänster för företag

Som certifierad förmånspartner erbjuder vi Oracles tjänster för implementering, anpassning, effektivisering, integrering och hantering.

Applikationer hos företag eller myndigheter utgör på alla sätt kärnan i själva verksamheten och är en viktig förutsättning för organisationer som vill ligga steget före konkurrenterna. Vill du försäkra dig om att ditt företag utnyttjar sin kapacitet fullt ut bör du ta reda på vilka värden och fördelar Tieto kan erbjuda genom Oracles tjänster.

Vi har arbetat med teknik från Oracle i över 20 år och har erfarenhet av de flesta branscher som även du kan dra nytta av. Tieto kan kombinera djupgående kunskaper om funktioner och teknik i många av Oracles tillämpningar – både mellanprogram och kärntekniker. För att säkerställa att vi skapar mätbart värde åt dig har vi kombinerat våra kunskaper och erfarenheter om Oracles tjänster med våra egna leveransprocesser och metoder. Vi kan dessutom leverera tjänsterna med olika kombinationer av On/Near/Off-shore-leverans helt efter dina önskemål.

Oracle-specifika lösningar

Vi är experter på implementering, anpassning, effektivisering, integrering och hantering av följande lösningar från Oracle:

  • eBusiness Suite (ERP)
  • Siebel Customer Relationship Management (CRM)
  • Oracle Transportation Management (OTM) och OTM som en tjänst
  • Egen programutveckling baserad på Oracle Application Development Framework (ADF)
  • Programhantering

InFuse – vårt sätt att leverera Oracle Fusion till dig!

Vårt senaste komplement för att ge dig fördelar är våra kunskaper om Oracle Fusion. Vi har paketerat det hela som en heltäckande svit med riktlinjer, metoder och mallar för att säkerställa att du får all support du behöver för att lyckas med din implementering av Oracle Fusion. Mer information om InFuse finns i avsnittet med relaterat material här till höger.

Långsiktiga samarbetspartner

 Tieto har haft status som Oracle-partner sedan 1999 och den högsta partnerskapsnivån med Oracle globalt sedan 2004. Som partner är vi väl medvetna om vikten av kontinuerlig teknisk kompetensutveckling.

Vårt samarbete med Oracle ger dig följande fördelar

  • Effektivisera din verksamhet
  • Sänk kostnaderna
  • Fokusera på dina kunder genom att automatisera och förenkla daglig drift
  • Leverera innovativa tjänster

Vill du veta mer om vilka fördelar vi kan ge dig är du välkommen att kontakta oss för mer information!

Share

Kontakt

Benny Carlsson
Head of Oracle solutions
+46104813372
benny.carlsson@tieto.com