Tieto Cloud Server - Fastest Ever

Tieto Cloud Server är en kombination av det bästa med offentliga och privata moln. Vi erbjuder en kombination av enkelhet, hastighet och säkerhet, samt oöverträffade övervakningstjänster och problemfri integration med befintliga nätverk.

Tieto Cloud Server – snabbt och enkelt

 

 

 
 

Snabbhet

Befintliga kunder kan ha en ny server i produktion på mindre än tre minuter. Tieto Cloud Server möjliggör snabbare utrullning av nya applikationer än någonsin. Det är nu enkelt att anpassa er kapacitet för att passa er verksamhet, under belastningstoppar såväl som under normal drift.

Säkerhet

De flesta företag föredrar att lagra sina data nära verksamheten, men med platsoberoende åtkomst. Alla data lagras i Tietos säkra och energieffektiva datacenter. Via en skyddad anslutning kan du komma åt din information oberoende av plats.

Omsorg

I moderna, affärskritiska miljöer räcker det inte med en kombination av maskinvara, programvara och nätverk. I Tieto Cloud Server ingår alltid extra omsorg i form av ett valfritt övervakningspaket. Det finns extra trygghet i att veta att Tietos professionella tekniker bevakar tjänsten och säkerställer maximal tillgänglighet.

Enkelhet

Komplicerad och kostsam kapacitetstjänsthantering är ett minne blott – med Tieto Cloud Server sparar du tid och pengar, och slipper dolda kostnader för serverhantering. I självbetjäningsportalen kan du kontrollera priser och din beställningsstatus direkt. Nu är det enklare än någonsin att få fullständig överblick över de verkliga serverkostnaderna. Redan när du beställer en ny server kan du också ange det kostnadsställe och projekt som du vill ha som fakturareferens.

Integration

Tieto Cloud Server ger dig alla fördelar med virtualisering. Du slipper tidsödande och besvärlig hantering av kapacitetstjänster från olika källor med olika administrationssystem. Enkelt och smidigt hanterar du dina kapacitetsbehov och har samtidigt ett komplett tjänstepaket i en enda vy. Vi har även löst problemet med äldre molntjänsters bristande stöd för integration. Tieto Cloud Server är enkel att ansluta till befintliga nätverk.

Vill ni vara bland de första att uppleva Tieto Cloud Server? Kontakta oss idag.

Share