Hantera inköp, betalningar och andra affärstransaktioner i molnet

När du väljer Business Information eXchange (BIX) för att hantera transaktioner mellan köpare, leverantörer och finansiella affärspartners blir resultatet lägre kostnader, bättre överblick och smartare hantering av rörelsekapital och finansiella risker.

Digitalisera hela den finansiella värdekedjan med Business Information eXchange (BIX). Tjänsterna används för att hantera transaktioner mellan köpare, leverantörer och finansiella affärspartners vilket ger förbättrad hantering av rörelsekapital och finansiella risker. Våra molntjänster används inom alla branscher och offentliga organisationer.

Molnlösningar från kundorder och inköp till betalning

En molnlösning sparar tid och resurser som istället kan läggas på kärnverksamheten.Från kundorder och egna inköp till betalning och fakturering. Med BIX blir dina kostnader lägre samtidigt som den förbättrade kontantflödeshanteringen innebär en kostnadsminskning på upp till 1–2 procent av företagets nettoomsättning bara inom e-fakturering. Att implementera BIX är smidigt eftersom du slipper stora införandeprojekt.Tjänsterna inom BIX uppfyller standarderna enligt SEPA (Single Euro Payments Area) så som nya kontonummer (IBAN och BIC) och inkluderar e-fakturering, e-finansiering och e-handel.

För dina kunder innebär BIX att de får snabbare och smidigare service eftersom affärsinformationen utbyts digitalt. Något som efterfrågas av allt fler.

Molnet en miljömässigt hållbar lösning

Även ur ett hållbarhetsperspektiv möjliggör molnet stora besparingar. Lägre koldioxidutsläpp, mindre avfall och möjlighet att värma upp hus med den extra värmen servrarna genererar är bara ett par exempel på miljöfördelar du kan nyttja i din varumärkesprofilering. 

Genom att välja en användarvänlig och molnbaserad IT-lösning för affärsmeddelanden och integration kan du digitalisera hela den finansiella värdekedjan. Det tjänar både du och dina kunder på.

Hör gärna av dig och berätta mer om hur du ser på behovet av digitalisering.

Share

Kontakt

Anne Kahelin
Lead Product Manager
+358207257903
anne.kahelin@tieto.com

Insights and opinions